MAKALELER / FINDIK GÜBRESİ | SIVI AZOTLU GÜBRELER | ÜRETİM METODLARI | FORMÜLLERİ


 

sıvı azotlu fındık gübresi ile ilgili görsel sonucuFINDIK İÇİN KULLANILACAK OLAN GÜBRELER arasında en önemli olanlardan birisi 15 - 0 - 0 + ME gibi azot ağırlıklı gübresidir. Bu gübre FINDIK BİTKİSİNİN besin elementlerinin noksanlığı nedeniyle meydana gelen büyüme ve gelişme geriliğinin giderilmesi için tavsiye edilir. Vejetatif gelişimin bileşenlerini bünyesinde bulunduran 15-0-0; bitkinin fotosentez etkinliğini ve kuru madde birikimini artırarak FINDIK BİTKİ boyunun uzamasını sağlar, bodur gelişimini önler. Dal, yaprak ve sürgün gelişimini hızlandırır. Yaprak ve meyve dökülmelerinin önüne geçer.

 
FINDIKLAR için kullanılan 15 - 0 - 0 + ME azotlu gübre fide dikiminden itibaren yapraktan verilecek ise, dekar başına 200 - 250 gram, DAMLAMA SUYU için ise 1000gram olmalıdır.




Her türlü 
KİMYASAL veya ORGANİK GÜBRE İMALATI 

için bir kaynak arandığında 

TARIM VE GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ 

sizin için iyi bir kaynak olabilir.



TARIM VE GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ içerisinde yüzlerce organik ve kimyasal gübrelere ait, İMALAT FORMÜLLERİ ve ÜRETİM YÖNTEMLERİ mevcuttur. Bu ansiklopedi içerisindeki kimyasal ve organik gübreleri, hiçbir teknik makine kullanmadan ve hiçbir teknik destek almadan tek başınıza imal edebilirsiniz.


 

GÜBRE ÜRETİMLERİ

VE

İMALAT FORMÜLLERİ


ORGANİK GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ

Herhangi bir organik gübre üretimi düşünüldüğünde ve bu konuda kaynak arandığında ORGANİK GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ sizler için iyi bir gübre üretim kaynağı olabilir. ORGANİK GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİiçerisinde yüzlerce organik gübrelerin ÜRETİM FORMÜLLERİ ve İMALAT TEKNİKLERİ mevcuttur.

KİMYASAL GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ

Herhangi bir kimyasal gübre üretimi düşünüldüğünde ve bu konuda kaynak arandığında KİMYASAL  GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ sizler için iyi bir gübre üretim kaynağı olabilir. KİMYASAL GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ içerisinde yüzlerce kimyasal gübrelerin ÜRETİM FORMÜLLERİ ve İMALAT TEKNİKLERİ mevcuttur.


TARIM HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİ

Organik ve kimyasal gübrelerde kullanılan hammaddelerin fiziksel ve kimyasal özellikleri,kimyasal formülleri, nerede ve nasıl kullanıldığı ve ne içerisinde çözündüğüne ait, geniş bilgi ve kaynağı TARIM HAMMADDELERİ ANSİKLOPEDİSİ içerisinde bulabilirsiniz.


ORGANİK GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ ve KİMYASAL GÜBRELER ANSİKLOPEDİSİ herkesin çok kolay anlayabileceği ve herkesin çok rahat kullanabileceği sade bir dille yazılmıştır.Bu ansiklopediler yardımı ile kendi gübrenizi kendiniz üretebilir veya gübre üretiminde mevcut işlerinizi geliştirmede sizlere yol gösterici olabilir.

 

 

ANSİKLOPEDİLER...VİDEOLARI




 




 

PROPER KİMYA